You are currently viewing Идеи за подарък за Св.Валентин
Подарете емоция и незабравим спомен за Св.Валентин

Идеи за подарък за Св.Валентин

Много често сме поставени пред избор какво точно да подарим на любимия си човек за Празника на влюбените и обикновено дълго се лутаме и често подаряваме просто нещо, защото трябва да го направим.

Много по-яко е, когато подаръкът е персонализиран и е направен специално за човека, когото обичаме. Тук ние от ФънкиАРТ се включваме, за да дадем няколко идеи, с които сме сигурни, че ще зарадвате любимите си хора.

  1. ПЛЮШЕНО МЕЧЕ

Плюшените мечета са меки, симпатични и страхотни за гушкане, освен това са и прекрасен подарък не само за Св.Валентин, но и за всеки празник, за който се сетите. Освен стандартните варианти, които може да намерите почти навсякъде, може да се спрете и на персонализиран модел. Мечето със снимка, специален надпис или послание ще изненада всеки, а Вие ще сте доволни, защото сте направили незабравим подарък и сте донесли много емоции на човек, на който правите изненада. Може да разгледате и нашите модели от ТУК.

2. ТЕНИСКА


Тениска за св.Валентин или комплект тениски за влюбени са на пръв поглед съвсем обикновен подарък, но перосонализираните варианти са нещо много лично и дават възможност да се развихрите. Тениските за Празника на влюбените могат да са с дигитална щампа с Ваша обща снимка и лично послание, могат да имат шеговит смисъл или пък да бъдат направен изцяло по Ваша идея, така че да съдържат много лични неща, само за Вас двамата. Тениските за двойки могат да бъдат в комплект или подарите такава на половинката си със специално послание, но на каквото и да се спрете, ние от FunkyART сме насреща, за да помогнем с огромно желание. Може да разгледате и нашите варианти от ТУК.

3. КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ

Ключодържателят със снимка или специално послание е не само много симпатичен, но и изключително практичен подарък, особено за разсеяните симпатяги, които винаги търсят ключовете си. Ключодържателят може да бъде във формата на сърце и да е с Ваша обща снимка или специален текст, а защо не и двете, когато моделът позволява това. Независимо дали ще се спрете на ключодържател със снимка или надпис от метал или МДФ материал, можете да бъдете сигурни, че ще изненадате половинката си със симпатичен подарък, който може да е винаги близо до него или нея. Може да разгледате и нашите модели ТУК.